Hvordan yte mer i treningen!

Det første man virkelig trenger å vite når man skal sette seg inn i trening, er hvor mye tid man akter å bruke på dette. Man bør trene minst to ganger i uken, men dersom man har lyst på enda bedre resultater bør man øke dette til fem eller til og med sju ganger i uken. Det spørs jo selvfølgelig hva man skal bruke treningen til, men i denne artikkelen skal vi se på trening generelt, og gå innenfor mange forskjellige områder.

Det vi begynner med først og fremst er hva vi spiser. Alt starter på kjøkkenet, men mange synes at det kan være litt vanskelig å opprettholde en diett. Det finnes en balanse i livet, og desto mer man legger inn i noe, desto mer får man forhåpentligvis tilbake. Det er dessverre ingen lett måte å holde seg til den beste dietten, så man må virkelig se på seg selv og vite hvor man vil ligge. Poenget her er rett og slett at kroppen trenger riktig kosthold for å kunne holde energinivået oppe, for å bryte ned og bygge opp celler. Det er slik man utvikler kroppen sin, man bryter den ned og lar den helbrede seg selv enda sterkere denne gangen.

Det neste vi skal se på er restitusjon. Som sagt må kroppen helbrede seg selv for å kunne bli sterkere, men ikke tro at man kan bare hvile hele tiden; man må ofte tøye grensene for å kunne komme til neste nivå. Igjen så er balanse og oppmerksomhet på kroppen sin viktig for å vite hvor mye man kan presse uten å bli utbrent eller pådra seg skader.

Det man bør sørge for å inkludere i treningen sin er altså kondisjonstrening, styrketrening, kosthold, meditasjon, tøying, og restitusjon. Man kan skaffe seg utstyr til hjemmet også. Dersom man vil øke i vekt og bygge muskelmasse kan dette være dyrt, spesielt dersom man investerer i tilskudd. Det er mulig å skaffe seg forbrukslån hos centum for å kunne dekke disse utgiftene.

Alt det vi har snakket om er verktøy for å gjøre selve treningen mer effektiv, det siste «verktøyet» som vi skal nevne er meditasjon, yoga og tøying.

Det er livsviktig for effektiv trening å være oppmerksom på kroppen sin, og dette kan man gjøre lettere dersom man lærer seg meditasjon. Den evnen til å konsentrere seg og virkelig koble seg direkte til sin egen kropp kan være like viktig som evnen til å se under panseret på bilen sin for å se hva som foregår. Det neste vedlikeholdsverktøyet som kommer er yoga og tøying, for etter en treningsøkt er det veldig viktig å tøye ut.

Det er ikke like morsomt som selve treningen, men det gir enorme fordeler i lengden. Det reduserer skader og øker fleksibilitet. Noe som sammen med evnen til å koble seg til kroppen og fokusere kan føre til bedre form under treningen, og øke effektiviteten generelt. Det er ikke bare å flytte gjenstander rundt når det gjelds styrketrening, man må virkelig sørge for at de riktige musklene samarbeider.

Leave a Reply