Vektnedgang på grunn av løping? Belønn deg selv med fine gensere

Er du en av dem som har oppnådd stort vekttap på grunn av løping? Dersom du har gått fra overvektig til normalvektig, er det på tide å belønne seg selv med noen nye klær!

Vektnedgang ved overvekt gir enorme helsefordeler!

Det er en fantastisk følelse å nå idealvekten sin. At du har valgt løping som treningsmetode sier mye om deg! Løping er nemlig tungt og slitsomt, selv for mange godt trente mennesker. Å løpe seg slank er noe som har gitt gode resultater for mange, og det er bevist at kondisjonstrening styrker hjertet. Et ønske om vektnedgang blir gjerne knyttet til utseende, men det å bli normalvektig gir først og fremst enorme helsefordeler. Gi deg selv en klapp på skulderen, og unn deg en belønning. Hva med noen nye klær? For eksempel noen lekre gensere av nydelig kvalitet.

Oppdater garderoben

Når kroppen forandrer seg, er det naturlig at de gamle klærne ikke passer så godt lenger. Klær kan for mange være en kilde til velvære, som får deg til å føle deg fin. Men det er en stor fordel at klærne også er komfortable og allsidige, slik at de har flere bruksområder. Skal du ta deg en liten joggetur, trenger du for eksempel ikke gjøre dette i treningstøy, dersom du har en behagelig genser på deg. Se gjerne etter gensere i naturstoffer i fasonger som passer deg, og ha gjerne løpingen i bakhodet – særlig når det gjelder hverdagsklær. Du kan jo også ha en typisk treningstopp under genseren, slik at du kan ta den av og være klar til en liten løpetur når som helst. Vi håper at du vil fortsette med løpingen, ikke for å gå mer ned i vekt, men på grunn av mestringsfølelsen og fellesskapet innenfor denne sporten.

Leave a Reply