Pandemi workout!

Under pandemien har livsstilen vår endret seg dramatisk. Det er ikke like lett å holde på med trening, aktivitet og hobby lengre. Derfor er det viktig å finne andre alternativer for å holde aktiviteten oppe. Det er viktig å holde seg aktiv for å holde kroppen sunn og sterk.

Fysisk aktivitet gir oss mange fordeler, og er et grunnleggende behov for å holde seg sunn og sterk. Fysisk aktivitet gir mange helsefordeler som å forsterke immunforsvaret, regulere kroppstemperatur og produsere endorfiner. Endorfiner er noen slags lykkehormoner som hjernen skiller ut under fysisk aktivitet.

Det er mange alternativer å velge mellom selv om treningsstudioet er stengt, man trenger bare å være kreativ, samarbeidsvillig og ha de rette holdningene.

Start med å løpe ute istedenfor å løpe på en tredemølle. Å jogge ute bidrar med å gi deg nok D-vitaminer! Jogging har gir mange fordeler som vi ikke er fullt klare over. Det bidrar med å forsterke muskulatur, øke kondisjon og hjelper deg med å holde vekten jevn.

Å hoppe tau er en av de mest effektive treningsøvelsene du kan gjøre utendørs. Når du hopper tau så er alle musklene dine i aktivitet, som vil medføre at du brenner en stor mengde med kalorier i en kort tid. Man brenner ca 200 til 300 kalorier ved å hoppe tau i bare 15 minutter. Den store aktiviteten forebygger også skader og forsterker også hjertet ditt.

For en mer sosial aktivitet så burde du starte å spille fotball. Her forsterker du ikke bare muskulaturen, men også sosialfaktorene dine. Fotball er en sport som gir mange helsefordeler, både for den fysiske helsen og den psykiske helsen. Fotball bidrar til å forsterke selvtilliten din og reduserer ubehagelige belastinger som angst og stress. Når det kommer til den fysiske helsen så bidrar fotball blant annet med å forsterke aerobe kapasiteten og koordinasjon. Studie har også visst at fotball øker hjernefunksjonen.

Leave a Reply

mts_truepixel