Utendørsaktiviteter på vinterstid

Når vinteren er over oss for fullt, er det mange turglade som ikke kan vente med å sette skiene på beina og komme seg ut i skog og mark. Noen liker også slalåm, mens andre foretrekker snowboard. I Norge har vi massevis av preparerte løyper både for langrenn- og slalåmentusiaster, men også off-piste muligheter for slalåm- og snowboardelskere. Hvis du ikke er av typen som elsker å ha ski på beina, finnes det også en rekke andre aktiviteter som kan gjøres utendørs på vinterstid. Det er bare å komme seg ut, enten alene, med barna eller med kjæresten!

Kom dere ut i naturen

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Ja, det er sannhet i dette uttrykket. Vinteren i Norge byr på fantastiske muligheter for både store og små. Å komme seg ut i naturen er sunt for både kropp og sjel, så Lær barna skiglede fra ung alder. Dette kan bidra til å skape et friskt og sunt sinn hos barna dine. Samtidig er det flott for deg som forelder. Du kommer deg ut i naturen og får være i aktivitet med barna dine. En annen morsom aktivitet er «Korketrekkeren» i Oslo. Denne akebakken starter ved Frognerseteren og er helt gratis så lenge du har eget akebrett eller kjelke, hvis ikke kan du leie. Ta t-banen opp og ak nedover. Kjempemorsomt!

Andre morsomme vinteraktiviteter

Det sies jo at vi nordmenn er født med ski på beina, men andre aktiviteter kan være vel så morsomme på vinterstid. I Norge har vi det som plommen i egget når det kommer til vinteraktiviteter. For deg som liker sykling, er det nå blitt svært så populært med vintersykling i enkelte bakker. Ikke alle skisteder tillater det, men tar du turen til for eksempel Geilo, er det lov. En annen spennende aktivitet er trugetur til Preikestolen. Så hvis du ikke har fått med deg denne fantastiske turistattraksjonen på sommerstid, har du også mulighet på vinterstid! Ja, vinter-Norge er helt fantastisk, og trolig venter det deg flere aktiviteter og opplevelser enn du faktisk var klar over!

 

Leave a Reply