Hva er en Fitbit, og hvordan brukes den?

En Fitbit er et aktivitetsbånd du har rundt ditt håndledd. Den teller både skritt og puls, og har også en innebygd GPS. GPS lengdemåler når du sykler og går, slik at du enkelt kan se hvor du har beveget deg. Fitbit ønsker å styrke og inspirere deg til å leve et sunnere og mer aktivt liv. De designer derfor produkter og opplevelser som passer sømløst inn i ditt liv, slik at du kan oppnå ditt helse og fitness mål. Uansett hva det måtte være, blir det mye lettere med Fitbit.

Beautiful sports womanPrøv Fitbit du og!

Fitbit holder et øye med aktiviteten din. når du har båndet rundt ditt håndledd. Du laster enkelt ned Fitbit sin egen app, hvor du kan lese av din aktivitet. Du kan også koble båndet til din mobil, slik at du får varsel når du får en SMS, når noen ringer og hvis du har planer i kalenderen. Dette merker du enkelt ved at båndet vibrerer lett. I appen kan du enkelt lese av hvor mange kilometer du har gått den dagen, hvor mange minutter du har vært i aktivitet og hvor mange kalorier du har brent. Og ikke nok med det! Aktivitetsbåndet måler også hvor mange timer du har sovet!

Hjelp hver time

Fitbit vet at mange har kontorjobber der man ofte sitter stille i en alt for lang tid. Derfor begynner armbåndet å vibrere dersom du ikke har holdt deg i aktivitetFriends Getting Healthy den siste timen. Da forteller den deg at du må reise deg og gå i en liten stund. Båndet ønsker at du skal gå 250 skritt hver eneste time, og dette i 9 timer hver dag. Men dersom du har gått 250 skritt gjennom den ene timen, vil du ikke bli påminnet om å bevege på deg. Dette er absolutt en funksjon mange kan finne glede i, særlig de som ikke har en alt for aktiv jobb!

 

Leave a Reply