Rett gulv til treningsrommet

For å få et trygt, godt og varig gulv på ditt nye treningsrom, finnes det mange alternativer å velge mellom. Noen er en fryd for øyet, men ikke så praktisk for daglig bruk, andre er kanskje ikke det du hadde sett for deg, men gir deg et gulv du kan stole på varer. Og hvordan skal du kunne få både i pose og sekk?

Finn et bra utvalg

Det første du må gjøre er å finne en butikk som kan gi deg et bredt, variert utGym fitness workout: Man ready to exercise with kettle bellvalg, slik at du ikke trenger å velge mellom dine preferanser, men kan få legge et gulv som oppfyller dine behov. Da kan vi anbefale å lete etter god parkett på nett, slik at det er lettere å skaffe seg oversikt over hva som faktisk finnes. Da kan du sirkle deg inn på både hvilken tresort du foretrekker, samt om du vil ha matt eller halvblanke gulv, blant annet. Ask eller eik, lys, mørk eller middels lys, eventuelt hvitlasert parkett – valgene er dine!

Tenk over bruksområdene

Hva skal rommet brukes til? Bare treningsrom, eller skal det også fungere som «man cave» eller kinorom? Kanskje familien skal bruke det som en reservestue eller gjesterom? Alt innvirker på hva som er best å velge. Er rommet i kjelleren eller på loftet? Midt i huset? Å bygge et treningsrom er ingen kunst, det er bare å være forberedt og planlegge hva du trenger og ikke minst hva du vil ha.

Myk opp gulvet med treningsmatter

Da også parkett kan være noe fast underlag å trene på, er det anbefalt å slenge ned noen puslematter, som kan formes etter eget ønske, og som gir et område du uten problemer kan slippe vekter ned på, og som samtidig fungerer som en gymmatte!

Bruk design og interiør Gym Matssom motivasjon

Det er utrolig viktig at man bruker et slikt rom når man først har laget det, og derfor er det essensielt at man tenker at det skal være en hyggelig, oppløftende opplevelse å trene i rommet. Pass på at du har god ventilasjon, installer bra lys og bruk farger og pynt som er positive for deg. Kanskje kan det være en god ide å henge en TV på veggen? Da har du i alle fall ingen flere unnskyldninger!

Leave a Reply